Det är lätt att vara efterklok
Jag håller på att gå i bitar, det pirrar ända från arslet upp i halsen.
Pirr Pirr.
Slutsats: Att ha vin & matprovning på en måndag gör en lite galen.
Meny:
Förrätt: Parmesangratinerad hälleflundra i vinsås med blåmussla.
Varmrätt: Lammfilé i sherrysås och grillad sparris & mini paprika.
Efterrätt: Pistageparfait.
On a different matter:
Mamma bad Lina ta på knäppa på sig mikrovågsugnen i bilen.
Hon har även tyckt att vi ska ta returpappret till incheckningen.
Pirr Pirr.
Slutsats: Att ha vin & matprovning på en måndag gör en lite galen.
Meny:
Förrätt: Parmesangratinerad hälleflundra i vinsås med blåmussla.
Varmrätt: Lammfilé i sherrysås och grillad sparris & mini paprika.
Efterrätt: Pistageparfait.
On a different matter:
Mamma bad Lina ta på knäppa på sig mikrovågsugnen i bilen.
Hon har även tyckt att vi ska ta returpappret till incheckningen.
Kommentarer
Trackback